Dna-deskundige Peter de Knijff (63) is de laatste deskundige die in het proces tegen Leon van M. (42) zijn licht laat schijnen over het sporenonderzoek in de Oostvoornse kofferbakmoord.
Volledig scherm
Dna-deskundige Peter de Knijff (63) is de laatste deskundige die in het proces tegen Leon van M. (42) zijn licht laat schijnen over het sporenonderzoek in de Oostvoornse kofferbakmoord. © ANP

Dna-expert Peter de Knijff geeft oordeel over onderzoek naar kofferbakmoord

Dna-deskundige Peter de Knijff (63) is de laatste deskundige die in het proces tegen Leon van M. (42) zijn licht laat schijnen over het sporenonderzoek in de Oostvoornse kofferbakmoord. De expert is als het als het ware ‘ingevlogen’ op verzoek van de Van M.’s advocaat Pieter Hoogendam.

  1. Moeder van vermoorde Caroline van Toledo: ’Dit is te gruwelijk, dit is zo verschrikkelijk laf’!

    Moeder van vermoorde Caroline van Toledo: ’Dit is te gruwelijk, dit is zo verschrik­ke­lijk laf’!

    In de Rotterdamse rechtbank is vanochtend de vierde zittingsdag begonnen van de Oostvoornse kofferbakmoord. Verdachte Leon van M. las een verklaring voor waarin hij de getuigen ‘een stel hersenlozen’ noemde. Hij weigerde antwoord te geven op vragen over wat er de avond van de moord is gebeurd en ontkent ten stelligste iets met de gruwelijke daad te maken te hebben. Verslaggever Sander Sonnemans twittert live tijdens de zitting. Volg zijn tweets onderaan dit artikel.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam