Het lichaam van Adyan Koeiman werd op 15 januari gevonden in een appartement aan de Mathenesserweg in Rotterdam.
Volledig scherm
Het lichaam van Adyan Koeiman werd op 15 januari gevonden in een appartement aan de Mathenesserweg in Rotterdam. © Politie

Dochtertje (11) vond haar moeder met doorgesneden keel

Adyan Koeiman (41) blijkt op 15 januari van dit jaar om het leven te zijn gekomen doordat haar keel is doorgesneden. Ze werd uren later gevonden door haar elfjarig dochtertje in haar woning aan de Mathenesserweg.

Haar partner Frensel J. (61) wordt ervan verdacht haar te hebben omgebracht. Vrijdag verscheen hij – op zijn verjaardag- tijdens de eerste tussentijdse rechtszitting. ,,Ik heb spijt van wat ik heb gedaan”, zei hij zachtjes.

Koeiman is ’s ochtends aangevallen met een mes. Ze is in haar rug en haar voorhoofd gestoken, zei de officier van justitie op de zitting. Ze is overleden omdat haar keel is doorgesneden. Toen ze overleden was, heeft de verdachte haar in een kamertje neergelegd. Daar trof haar  dochtertje haar aan.

Het proces tegen J., de partner van Koeiman, vindt waarschijnlijk in augustus plaats. Voor die tijd wordt de verdachte nog onderzocht door een psycholoog en een psychiater.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam