Duits sprekende man neergeschoten in Nesselande, daders nog altijd spoorloos

VideoEen man is gisteravond gewond geraakt bij een schietpartij in Rotterdam-Nesselande. Het slachtoffer werd in zijn been geschoten en is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is nog altijd op zoek naar de verdachten. Zij zijn in een auto gevlucht, die later in Zevenkamp werd aangetroffen door wijkagenten.

Een getuige verklaarde dat er twee personen bij de schietpartij betrokken waren. Zij reden direct na het incident weg in een rode Volkswagen Golf met een Duits kenteken. De agenten deden gisteravond al grootschalig onderzoek in de omgeving van het Emmy van Leersumhof om de gevluchte daders te vinden. Ook werd een politiehelikopter ingezet. Tevergeefs, want er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Wel werd door een oplettende wijkagent de vluchtauto gevonden aan de Geerten Gossaertstraat in Rotterdam-Zevenkamp. De verdachten zaten toen niet meer in de wagen.

Over de aard van de schietpartij en het slachtoffer is verder nog niks bekend, behalve dat de man Duits zou spreken.

De politie is actief op zoek naar een verdachte of mogelijk meerdere verdachten in de omgeving van het Emmy van Leersumhof.
Volledig scherm
De politie is actief op zoek naar een verdachte of mogelijk meerdere verdachten in de omgeving van het Emmy van Leersumhof. © Media TV

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam