Carla van Driel droeg bij aan het leven van vele mensen, vertellen haar vriendinnen. Zij wist precies waar iemands talenten en krachten lagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Carla van Driel droeg bij aan het leven van vele mensen, vertellen haar vriendinnen. Zij wist precies waar iemands talenten en krachten lagen. © Privéfoto

Duizenden kinderen moeten hun theatermoeder Carla van Driel (61) missen

Van wieg tot grafMarkant, rebels en recht voor z’n raap. Als je Carla van Driel (61) een keer had ontmoet, vergat je haar nooit meer. De vaste theatermaakster van Jeugdtheater Hofplein was veel meer dan een regisseur en choreograaf: ze was de theatermoeder van duizenden kinderen. Op 13 februari overleed ze aan kanker.

  1. Supersonische waterstofboot van TU Delft gedoopt in Nesselande...en nu op naar Monaco!
    PREMIUM

    Supersoni­sche waterstof­boot van TU Delft gedoopt in Nesselande...en nu op naar Monaco!

    Nu zijn ze in Nesselande heel wat gewend op het gebied van vooruitstrevende vaartuigen op de Zevenhuizerplas, maar een vliegende waterstofboot - klinkt als een nieuw speeltje van 007 - zagen ze er nooit eerder. Logisch, want het hightech duurzame scheepje zag pas onlangs het levenslicht, nadat enkele tientallen studenten van de TU Delft de door zonnepanelen aangedreven voorganger met pensioen stuurden en overschakelden op waterstof.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Menstruatieverlof voor medewerkers, wat vind jij ervan?

Menstruatieverlof voor medewerkers, wat vind jij ervan?

  • Goed idee. Het wordt tijd dat deze klachten serieus worden genomen. (35%)
  • Het maakt mij niet uit. Ik heb er geen last van. (12%)
  • Slecht plan. Werkgevers zullen vrouwen minder vaak aannemen. (53%)
1111 stemmen