Dutch Pinball Museum is mancave vol flipperkasten: ‘Al deze kasten zijn mijn kindjes’

videoFlipperkasten, bijna overal waar je kijkt staat er wel eentje. De Dubbelde Palmboom in Historisch Delfshaven in Rotterdam zit vol met flikkerende lichtjes en elektronische bliepjes en piepjes. Op deze mooie plek zit het Dutch Pinball Museum, al zullen de meeste mensen het over het Flippermuseum hebben. Het gaat 1 juni open, door corona een vertraging van twee maanden. 

Op 5 januari sloot geestelijk vader en eigenaar Gerard van de Sanden de deuren van zijn museum op Katendrecht, met het idee om binnen drie maanden weer open te gaan op zijn nieuwe stek aan de Voorhaven. Het verhaal is bekend: Covid-19 zette een streep door alles. 

  1. Uitslaande brand zorgt voor zware schade aan woning in Capelle aan den IJssel, vuur pas na uren blussen uit
    Update/video

    Uitslaande brand zorgt voor zware schade aan woning in Capelle aan den IJssel, vuur pas na uren blussen uit

    In een woning aan de ’s-Gravenweg in Capelle aan den IJssel is vanmiddag rond 15.00 uur een grote, uitslaande brand uitgebroken. De vlammen sloegen lange tijd uit het rieten dak van de woning. De brandweer probeerde met man en macht het vuur te blussen. Pas rond 20.30 uur werd het sein brand meester gegeven. Momenteel worden er nog laatste werkzaamheden door de brandweer uitgevoerd. De woning is zwaar beschadigd.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam