Volledig scherm
Dunkin Donuts / DunkinDonuts / mailchimp © Dunkin Donuts

Een jaar lang gratis donuts eten? Dan moet je wel vroeg in de rij

Winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam krijgt morgen een Dunkin’ Donuts. De eerste honderd klanten maken kans op een jaar gratis donuts. 

De zaak opent op het plein bij C&A en Sporthuis Pim Doesburg vlak bij de toegang aan de kant van het Poolsterplein en de Primark. De vestiging in Prins Alexander doet al om 08.00 uur de deuren open en heeft een actie aan de opening gekoppeld. De eerste honderd klanten maken kans op een jaar gratis donuts. De actievoorwaarden zijn te lezen op de website van Dunkin’ Donuts. 

Elke ochtend op de hoogte met het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!

  1. Jongere grijpt vaker naar vuurwapen: risico op onschuldige slachtoffers groter

    Jongere grijpt vaker naar vuurwapen: risico op onschuldi­ge slachtof­fers groter

    De kans neemt toe dat in Rotterdam onschuldige omstanders het slachtoffer worden van een schietpartij. Dat zegt officier van justitie Petra Willemse. Het Openbaar Ministerie (OM) maakt zich grote zorgen over het stijgend aantal schietpartijen in de stad en het feit dat steeds meer jongeren met een wapen de straat op gaan. Daarom wordt geprobeerd sluimerende conflicten in het criminele milieu eerder in beeld te krijgen, om schietincidenten te voorkomen.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam