Binnenkijken bij  Stijn en Aimee Heijdenrijk die op het water wonen. Pas toen enkele potentiële kopers afhaakten, konden zij hun slag slaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Binnenkijken bij Stijn en Aimee Heijdenrijk die op het water wonen. Pas toen enkele potentiële kopers afhaakten, konden zij hun slag slaan. © Frank de Roo

Een lot uit de loterij: Stijn en Aimee wonen in de ‘eerste drijvende straat’ van de stad

BinnenkijkenDe eerste waterwoningen in de Nassauhaven arriveerden dertien maanden geleden op de kop van Feijenoord. Bij aanvang van het unieke drijvende woonproject was er al geen unit meer te krijgen. Stijn en Aimee Heijdenrijk stuitten eind vorig jaar bij toeval op een woning die toch weer te koop kwam te staan.

  1. ‘Vrienden’ helpen Blijdorp een handje: half miljoen voor nieuw verblijf ibissen en hyacintara’s

    ‘Vrienden’ helpen Blijdorp een handje: half miljoen voor nieuw verblijf ibissen en hyacintara’s

    De Vrienden van Blijdorp willen een half miljoen euro bijeen krijgen voor nieuwe volières voor hyacintara’s en ibissen in Diergaarde Blijdorp. De huidige onderkomens van deze dieren zijn oud en kwetsbaar en nodig aan vervanging toe. ,,In de coronacrisis helpen wij de dierentuin waar wij kunnen om noodzakelijke projecten tóch door te laten gaan’’, zegt woordvoerder Bart Noordegraaf van deze ‘fanclub van Blijdorp’.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam