Volledig scherm
Het versgedraaide koekjesdeeg kan met verschillende snoepjes worden versierd bij Baker's Dough. Dit is de zogeheten 'Monster Creatie'. © Baker's Dough

Eerste Cookie dough bar van het land bijna open op Pannekoekstraat

Alle lekkerbekken verzamelen. Dinsdag 23 mei opent op de Pannekoekstraat 82a in Rotterdam-centrum de allereerste cookie dough bar van Nederland. De nieuwe zaak is een initiatief van het Rotterdamse Baker&Moore en gaat Baker's Dough heten.

Cookie dough is een versgedraaide creatie van koekjesdeeg. Bij Baker's Dough is er basisdeeg met pindakaas en salty caramel voor de mindere zoetekauw, tot een dieetvriendelijk deeg dat onder andere glutenvrij en veganistisch is, er is voor ieder wat wils. Het deeg kan worden versierd met zoete toppings en sausjes of een bol ijs.

Cookie dough bars zijn over komen waaien uit de Verenigde Staten. Maar ook in Nederland zijn er zat mensen die graag van ongebakken deeg snoepen. Rotterdam heeft de primeur met de eerste Cookie dough bar van het land.

Baker’s Dough wordt momenteel nog flink verbouwd. De zaak krijgt een geblokte vloer en een keukenblok waar je kunt bestellen. Overal in de zaak hangen koperen pannen. En met dank aan de open keuken hangt er continu een zoete geur van koekjes in de zaak.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam