Eindelijk sluit net zich: verdachte bandenprikker dankzij oplettende burger gepakt

Met videoAan de jacht op de bandenprikker, die zeker tweehonderd keer toesloeg in onder meer Capelle aan den IJssel, is een einde gekomen. De politie heeft vrijdagavond een 34-jarige Capellenaar opgepakt in buurgemeente Krimpen aan den IJssel. Dankzij een oplettende burger die een verdachte situatie zag, sloot het net zich.

20 reacties

 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Ik hoop op zijn minst in de straks opgelegde ministraf toch wel de eis voorbijkomen dat bij zijn taakstraf,meer zal het niet zijn, 200x 80 euro wordt geeist om de schade te betalen. . .maar dat zal wel een utopie zijn
 • LJ Oudshoorn

  2 maanden geleden
  Zal wel weer zo'n halfzachte rechter zijn die dit gaat afhandelen. Foei, stoute jongen, zeker moeilijke jeugd gehad. Tik op de vingers, voorwaardelijke boete en een klein taakstaffie, Het wordt hoog tijd dat we in NL ook naar een jury rechtspraak gaan, dan zetten we al die halfzachte rechters tenminste gedeeltelijk buiten spel. EN, de politiek moet nu eindelijk eens gaan inzien dat met de huidige strafmaten en -regels het niet meer werkt, pas de wet aan en verhoog de straffen met minimaal 100%!
 • Vessem

  2 maanden geleden
  Ik verwacht een straf van niks, als ik deze week zie dat iemand 2 mensen de dood injaagt met een brandstichting in Hellevoetsluis 6 jaar geleden en daar dan uiteindelijk 11,5 jaar voor krijgt.
 • Dick Reisig

  2 maanden geleden
  Schreeuw om aandacht, zal wel weer worden afgedaan met taakstraf omdat verdachte beterschap belooft en ook belooft zich te zullen laten behandelen. Gevangenisstraf kan ook niet omdat hij net nieuw werk heeft gevonden. Opdraaien voor de schade is geen straf maar een civiele kwestie, een zaak van verdachte tot gedupeerde. Omdat deze maatschappij dit soort figuren met dit soort gedrag voortbrengt zou de schade m.i. van belastinggeld vergoed moeten worden. De verdachte heeft toch geen rooie cent
 • Melin Bees

  2 maanden geleden
  Een goeie straf zou zijn, voortaan de rest van zijn leven verplaatsen per voet. Dus zelfs geen fiets en al helemaal geen rijbewijs halen. En als toch gesignaleerd met vervoermiddel dan....flinke boete per keer. Als hij moet lopen blijft hij hopelijk zo ook langer in de buurt van het voertuig waar hij schade aan heeft gemaakt, pmocht hij het in de toekomst toch weer doen.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam