Erik Terlouw maakt in een loods in Krimpen aan den IJssel een blond biertje, een zwaardere quadrupel en een IPA.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Terlouw maakt in een loods in Krimpen aan den IJssel een blond biertje, een zwaardere quadrupel en een IPA. © Frank de Roo

Erik (50) opent eerste professionele bierbrouwerij in Krimpen: ‘De aandacht is overweldigend’

Capellenaar Erik Terlouw heeft in Krimpen aan den IJssel de eerste professionele bierbrouwerij van de regio geopend. 

  1. Zo komt Heineken weer tot leven in Rotterdam
    PREMIUM

    Zo komt Heineken weer tot leven in Rotterdam

    Veel mensen - ook toeristen - kennen Heineken vooral van de Experience in de hoofdstad. Terwijl de brouwerij Rotterdamse wortels heeft. Die krijgen nu een gezicht in het voormalige kantoor van de bierbrouwer in Crooswijk. Het museum (en vergadercentrum) krijgt naam Heineken's Beerlab. Het wordt de kroon op het werk van Stadsherstel Rotterdam, dat al 40 jaar vervallen gebouwen-met-een-verhaal opknapt en ze een publieke functie geeft.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam