Volledig scherm
Summer de Snoo gaat van haar zomervakantie genieten. © ANP Kippa

Even rust voor topmodel Summer de Snoo (10) na breuk met manager

Het 10-jarige Rotterdamse topmodel Summer de Snoo neemt deze zomervakantie rust na de breuk met haar manager Anthony Vos. De zoektocht naar een nieuwe manager is in volle gang. ,,Het belangrijkste is dat Summer even rust krijgt en kan genieten van de zomer. Ze is tenslotte nog maar een meisje van 10 jaar.” Dit laten haar ouders via een woordvoerder weten. Ze willen niet reageren op de reden van de breuk met Vos. 

 ,,We bedanken hem voor alles wat hij voor Summer heeft gedaan”, laat Dennis Colly namens de ouders weten. ,,Summer gaat na de zomer door met haar modellencarrière en in het voorjaar naar New York.” Volgens de ouders was de breuk een ‘complex en langdurig proces’. ,,Er is goed over nagedacht en dit was de beste beslissing.” 

Ex-manager Anthony Vos beweert dat de breuk vooral ligt aan de moeder van Summer. ,,We zitten niet meer op een lijn.” Ook zou hij zonder overleg aan de kant geschoven zijn.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Denk jij dat het nieuwe stadion van Feyenoord er nog komt?

Denk jij dat het nieuwe stadion van Feyenoord er nog komt?

  • Tuurlijk, jaartje vertraging is geen probleem (20%)
  • Nou ben ik toch wel gaan twijfelen (11%)
  • Nee, ze trekken aan een dood paard (69%)
1452 stemmen