Volledig scherm
© ANP

Familie maakt zich grote zorgen om vermiste vrouw uit Capelle

De familie van de sinds zondagmiddag vermiste 35-jarige Rana uit Capelle aan den IJssel maakt zich grote zorgen. Een tas met haar spullen is aangetroffen in de buurt van de Erasmusbrug en de simkaart is uit haar telefoon gehaald. 

De vrouw die in Capelle woont, vertrok zondagmiddag rond 15.30 uur uit huis voor een wandeling rond de Kralingse Plas. Sindsdien heeft niemand iets van haar gehoord. Ze is maandag ook niet op haar werk verschenen zonder zich af te melden. ,,Dat is niets voor haar", zegt haar familie. 

De tas met haar telefoon, pinpas, identiteitsbewijs, ov-chipkaart en andere pasjes is zondagmiddag door een voorbijganger gevonden en naar de politie gebracht. 

Nadat de familie gisteren aangifte van vermissing deed, is de politie een onderzoek gestart. De politie roept mensen op zich te melden als zij weten waar de vrouw zich eventueel kan bevinden. 

De vrouw droeg een lichtblauwe hoofddoek op de dag van haar vermissing. ,,Ze is depressief en slikt daar medicijnen voor”, zegt een vriendin van de familie. 

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws in Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief. 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam