Feyenoord en Rotterdams Philharmonisch Orkest met indrukwekkende video hand in hand het nieuwe seizoen in

videoFeyenoord en het Rotterdams Philharmonisch Orkest hebben aan de vooravond van het nieuwe eredivisieseizoen een spectaculaire video opgenomen. In een bijna twee minuten durende productie speelt het orkest instrumentaal het ‘Mijn Feyenoord’ en ‘Hand in hand kameraden’, terwijl prachtige beelden van Rotterdam, gefilmd vanuit een helikopter, worden getoond, zoals de Maas en de Erasmusbrug. 

 1. Diergaarde Blijdorp hoopt op financiële steun van gemeente: ‘De afgrond is echt in zicht’
  PREMIUM

  Diergaarde Blijdorp hoopt op financiële steun van gemeente: ‘De afgrond is echt in zicht’

  Diergaarde Blijdorp redt het niet zonder steun van de overheid. Naast de aangekondigde reorganisatie - mogelijk 45 ontslagen - hoopt de dierentuin daarom vurig op een overbruggingskrediet van de gemeente Rotterdam. De ontslagen vallen zwaar, maar als Blijdorp nu niet ingrijpt, kan de geliefde publiekstrekker zomaar failliet gaan, geeft directeur Erik Zevenbergen aan. ,,De afgrond is echt in zicht.’’
 2. Feyenoord start onderzoek: ‘Willen aantonen dat grote evenementen met veel bezoekers veilig zijn’
  'Krijg De Kuip weer vol'

  Feyenoord start onderzoek: ‘Willen aantonen dat grote evenemen­ten met veel bezoekers veilig zijn’

  Casper van Eijck, clubarts van Feyenoord, start aankomende zondag bij Feyenoord - ADO Den Haag met het onderzoek Krijg De Kuip weer vol. Met het onderzoek, dat gedurende zes thuiswedstrijden van Feyenoord wordt gedaan, wil hij aantonen dat het bezoeken van grote evenementen met veel bezoekers veilig is en niet tot meer coronabesmettingen leidt. Van Eijck vraagt dan ook de hulp van de supporters van Feyenoord.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam