Feyenoord komt met alternatief voor Ajax-brandblusser

VIDEOHet is veel Feyenoord-supporters al jaren een doorn in het oog: brandblussers van het merk Ajax. Zij kunnen nu terecht bij een Barendrechtse ondernemer, zelf Feyenoorder ‘in hart en nieren’, die met toestemming van de club een Feyenoord-brandblusser op de markt heeft gebracht.

 1. Veehouderij zwaar onder druk, maar dit agrarische bedrijf groeit als kool: ‘In vier jaar 800 man aangenomen’
  PREMIUM

  Veehoude­rij zwaar onder druk, maar dit agrarische bedrijf groeit als kool: ‘In vier jaar 800 man aangenomen’

  De Nederlandse melkveehouderij staat vanwege de stikstofdiscussie onder druk, maar het agrarische familiebedrijf Lely groeit wereldwijd als kool: donderdag opent de vernieuwde Lely Campus en verdubbelt het bedrijfspand in oppervlakte. Toch raken de stikstofplannen Lely wel degelijk: ,,Nederland is ons thuisland, met innovatie kunnen we bijdragen aan de oplossing.”
 2. Schiedamse Ida moet waarschijnlijk in Rotterdam bevallen: ‘Jammer dat ons kind Rotterdammer wordt’
  PREMIUM

  Schiedamse Ida moet waarschijn­lijk in Rotterdam bevallen: ‘Jammer dat ons kind Rotterdam­mer wordt’

  Als rasechte Schiedammer af moeten reizen naar Rotterdam voor de geboorte van je kind: voor veel toekomstige ouders uit de jeneverstad is het even slikken. Of, zoals de zwangere Ida Toledo (36) het noemt: ,,Een grote teleurstelling’’. Over een paar weken gaat de verloskunde-afdeling van het Franciscus Vlietland in Schiedam definitief dicht. ,,Ik hoop heel erg dat de baby op tijd komt, zodat het nog hier geboren kan worden.‘’

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam