Feyenoordsupporters die Kuip binnendrongen, beschikten mogelijk over een sleutel

video / updateDe Feyenoordsupporters die zondagmiddag de Kuip wisten binnen te dringen, beschikten mogelijk over een sleutel. Ze bereikten de tribunes en staken daar fakkels aan. ,,Dit zijn grenzen waar je als supporter niet overheen zou moeten gaan”, zegt stadiondirecteur Jan van Merwijk.

17 reacties

 • erik Krevelen

  4 weken geleden
  Snap niet dat mensen dit proberen te verdedigen. Geen enkel goed argument kunnen lezen voor deze belachelijke actie,
 • Joost Vlierden

  4 weken geleden
  Ik heb er alle begrip voor. Mag misschien niet maar naar omstandigheden best netjes. Dus ingrijpen maakt het alleen maar erger.
 • Redacteur AD

  4 weken geleden
  Als moderator van de reacties log ik voor vanavond uit. Nieuwe reacties zullen morgenochtend weer worden toegelaten. Voor nu een hele fijne avond gewenst, en houd het netjes!
 • Ollie 1908

  4 weken geleden
  Ollie1908 ...Houthuizen jij uit ...020 zeker..die mogen 2 feyenoord kroegen opblazen... zeg niets meer.... grt Jeannee
 • van Loef

  4 weken geleden
  Ingrijpen. Kan niet dat we dit door laten gaan omdat ze anders gaan “rellen”. Ook zou de knvb een heel duidelijk statement moeten maken, 6,9 of 12 punten in de min voor F. Iig niet de standaard boete, maar zorgen dat er geen europees in zit volgend jaar. Laten ze het volgende keer wel uit het hoofd als ze eens nadenken.
 1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
  PREMIUM

  Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

  Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam