De spandoeken laten het ongenoegen van de supporters zien rondom de plannen voor Feyenoord City.
Volledig scherm
De spandoeken laten het ongenoegen van de supporters zien rondom de plannen voor Feyenoord City. © FR12

Feyenoordsupporters houden pro-Kuip spandoeken omhoog

'Stop Feyenoord Shitty en 'Feyenoord ja, City nee'. Gewapend met een tiental spandoeken uiten Feyenoordsupporters hun ongenoegen tijdens de thuiswedstrijd in de Kuip tegen PSV. De supporters willen een signaal afgeven aan de clubleiding over het toekomstige megaproject op Zuid. 

 1. Jan-Jaap deed 18 jaar geleden mee aan zeiltocht en is sindsdien vermist: ‘We hebben nog steeds hoop’
  PREMIUM
  Met video

  Jan-Jaap deed 18 jaar geleden mee aan zeiltocht en is sindsdien vermist: ‘We hebben nog steeds hoop’

  Evert en Corry Toxopeus hebben één zoon en die wordt al 18 jaar vermist. Geen dag gaat voorbij zonder gedachten aan hun jongen. ,,De eerste jaren was de vraag nooit uit onze gedachten: wat er zou zijn gebeurd met onze Jan-Jaap? We waren radeloos, we hebben met paragnosten gesproken. Dan werd de hoop weer aangewakkerd. Het niet weten wat er is gebeurd, is gekmakend.’’
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 3. Rotterdam viert wederopbouw, maar vergeet ook Oekraïne niet: ‘Kunnen we helpen?’
  PREMIUM

  Rotterdam viert wederop­bouw, maar vergeet ook Oekraïne niet: ‘Kunnen we helpen?’

  Toeristen zijn er gek op, onze open stad met die baanbrekende architectuur. Tja, dat bombardement hè, 14 mei 1940. Vier dagen na de bommen werd er al getekend aan de nieuwe stad. Hoezo aanpakken? Met recht dat deze wederopbouw 82 jaar later nog steeds wordt gevierd met de Opbouwdagen deze week. Met dit jaar speciale aandacht én live contact met Oekraïne, waar ooit ook vele steden weer moeten worden opgebouwd.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam