Nu niemand meer naar de sportschool mag komen, heeft Sportcentrum Vlaardingen de oplossing om toch fit te blijven: liveles op Facebook.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu niemand meer naar de sportschool mag komen, heeft Sportcentrum Vlaardingen de oplossing om toch fit te blijven: liveles op Facebook. © Roel Dijkstra

Fit blijven? Dat kan gewoon via Instagram of Facebook

Push ups, buikspieroefeningen en yoga. Je hoeft niet naar de sportschool om fit te blijven. Mag toch niet. Filmpjes op Instagram en Facebook houden ons thuis fit. Trainen met een laptop, een matje en een fles water als dumbbell. 

De camera gaat aan in Sportcentrum Vlaardingen. Natascha van Karsen is helemaal klaar voor de online lessen. Normaal is de zaal gevuld met sporters. Voor zumba en yoga. Of voor de total body work out. Nu is Natascha alleen, maar ook weer niet helemaal. Wie lid van de sportschool is, kan thuis gewoon trainen. In 30 minuten mat de instructrice iedereen af. Net als altijd. Compleet met de aanmoedigen. ,,Laag! Hoppa! Goed zo! De squats komen er aan.’’ Met een muziekje op de achtergrond kijkt ze de camera in terwijl ze de oefeningen doet.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam