Een groot feest geven zat er vandaag voor de 13-jarige Tess niet in, maar dankzij een ludieke actie van haar vader had ze toch een leuke verjaardag.
Volledig scherm
Een groot feest geven zat er vandaag voor de 13-jarige Tess niet in, maar dankzij een ludieke actie van haar vader had ze toch een leuke verjaardag. © Privé.

Geen groot feest voor jarige Feyenoordfan Tess (13), maar wel meer felicitaties dan ooit: ‘Hartverwarmend’

Wat doe je als je dochter 13 jaar wordt? Een fuif geven ligt voor de hand, maar dat zit er vanwege de coronacrisis niet in. En dus bedacht de vader van Feyenoordfan Tess Lassche iets anders: hij opende stiekem voor haar een account op het sociale netwerk Twitter waarop héél Nederland haar kon feliciteren. Met succes: ,,Zelfs clubicoon John de Wolf stuurde een berichtje.’’

 1. Destiny wil stem-acteur worden: ‘Laat mij maar reclames inspreken, dan wil iedereen met vakantie!’
  PREMIUM
  ik zeg je

  Destiny wil stem-ac­teur worden: ‘Laat mij maar reclames inspreken, dan wil iedereen met vakantie!’

  Waar hun opa en oma spreken over Rotjeknor, hebben zij het over Roffa. Zijn volwassenen druk met huisje-boompje-beestje, zij hebben andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn 17, bijna volwassen, wonen in of rond Rotterdam en doen hun verhaal. De uit Ridderkerk afkomstige Destiny Chocolaad wrijft wijze dingen onder onze neus. „Veel mensen doen geen dingen meer, die ze lekker wel moeten doen. Luister naar Kinderen voor Kinderen, als je dat wilt.”
  Rotterdam

In samenwerking met indebuurt Rotterdam