Gelaten sfeer bij afscheid rapper Feis

VideoEen gelaten sfeer heerst donderdagavond bij uitvaartcentrum Goetzee in Rotterdam. Tientallen mensen zijn daar afscheid komen nemen van de 32-jarige rapper Feis die in de vroege ochtend van nieuwjaarsdag werd doodgeschoten.

De rouwende menigte kon om 18:00 uur naar binnen om afscheid te nemen. Familieleden staan naast de dichte witte kist en ontvangen condoleances. De foto van Faisal Mssyeh, de echte naam van rapper Feis, prijkt boven op de kist.

Het afscheid duurt tot 21:00 uur. Uitvaartonderneming Monuta verwacht honderden mensen. Er werden zo veel mensen verwacht dat de toegangsweg ernaartoe is afgesloten.

Volledig scherm
ROTTERDAM - Een gelaten sfeer heerst donderdagavond bij uitvaartcentrum Goetzee in Rotterdam. Tientallen mensen zijn daar afscheid komen nemen van de 32-jarige rapper Feis die in de vroege ochtend van nieuwjaarsdag werd doodgeschoten. © ANP

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

  1. Emotionele agent: ‘Zeg niet tegen kinderen dat we ze komen halen’

    Emotionele agent: ‘Zeg niet tegen kinderen dat we ze komen halen’

    Het gedreig van ouders tegen hun kinderen dat de politie ze komt halen als ze niet gehoorzamen, zit een agent van het Rotterdamse team IJsselland zo dwars dat hij zijn gevoelens heeft gedeeld op Facebook. ,, Stel je voor dat jouw kleine kroos betrokken raakt bij een (auto)ongeluk, dat je kind wordt vermist of er brand uitbreekt… Juist dan kan het van levensbelang zijn dat kinderen mij of mijn collega’s in uniform vertrouwen.’’

In samenwerking met indebuurt Rotterdam