Volledig scherm
Patrick en zijn geliefde. © Instagram @caveman010

Geluk lacht jarige Patrick ‘Caveman’ van der Jagt toe: dit is zijn nieuwe liefde

UpdateFotograaf en voormalig dakloze en verslaafde Patrick ‘Caveman’ van der Jagt uit Rotterdam heeft vandaag dubbel iets te vieren: hij mag 45 kaarsjes op zijn verjaardagstaart uitblazen én hij maakt op Instagram bekend dat hij de liefde heeft gevonden. 

‘Blij dat ik kan vertellen dat ik vandaag 45 jaar ben geworden. Het moment om ook dit met jullie te delen. Ze is slim, knap, sterk en lief en ik hou van haar. Fucking mooi stel toch’, schrijft de jarige Van der Jagt op Instagram. De vrouw in kwestie is Francine Schaap, die eindredacteur was bij het Rotterdam Project. In dat programma kreeg Van der Jagt hulp van presentator Beau van Erven Dorens om zijn leven weer op de rit te krijgen. 

Het koppel is samen op vakantie in Thailand. In de reacties onder de foto regent het felicitaties. ‘Wat een man en wat een power! Ik gun jullie ontzettend veel geluk’, schrijft iemand.

Het zijn drukke tijden voor Van der Jagt. Vanaf 6 februari exposeert hij in de Foodhallen zijn nieuwe fotoserie Mensen in Rotterdam. De expositie bestaat uit foto’s van ‘gewone’ Rotterdammers uit de stad. De serie is een onderdeel van de Art Rotterdam Week.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam