Volledig scherm
De hulp mocht niet meer baten. © AS Media

Gevaarlijke stunt in auto kost 18-jarige jongen het leven

De 18-jarige jongen die vannacht om het leven kwam bij een ongeluk op de Maasboulevard in het Rotterdamse centrum, blijkt een gevaarlijke stunt uit te hebben gehaald. Hij hing als passagier uit de auto toen hij met zijn hoofd tegen een paal kwam die langs de weg staat.

Door deze botsing rond half drie ’s nachts overleed hij. Op meer dan 200 meter afstand stopte de auto, die alleen schade leek te hebben aan een spiegel. De hulpdiensten probeerden het slachtoffer te redden, ter hoogte van het zebrapad bij de Willemsbrug. Deze hulp mocht niet meer baten.

De 18-jarige bestuurder van de auto is door de politie meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Ook vanmiddag spreken rechercheurs nog met de jongen. Sporen die door de politie zijn aangegeven op de stoep bij de paal, lijken er op te wijzen dat de auto van de rechte lijn afweek. 

Verder niemand in de auto

Naast de bestuurder en de overleden passagier zat er niemand in de auto. De politie stelt dat het slachtoffer vrijwillig uit de auto hing. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Waar moet Rotterdam de verkoop van lachgas verbieden?

Waar moet Rotterdam de verkoop van lachgas verbieden?

  • In de hele stad (88%)
  • Alleen daar waar overlast is (4%)
  • Nergens (8%)
6148 stemmen