Carrie
Volledig scherm
PREMIUM
Carrie © Joost Hoving

Gewoon weer eens kapot geërgerd

ColumnNu ik wat vaker thuis werk, blijkt mijn computer te oud, te slecht, te sloom. Er komt een vriend die mij vertelt wat ik moet kopen. Een laptop en een beeldscherm. Omdat de Coolblue en de BCC die allebei niet hebben, bestel ik ze bij de Me-diamarkt. Ik kan ze diezelfde middag nog ophalen. Weliswaar de laptop op het Binnenwegplein en het beeldscherm op Zuid, maar dat geeft niet. Dat heb ik er graag voor over.

Ik moet alleen even wachten op de bestelbevestiging. Die komt niet. Ach denk ik, #doeslief en wacht tot morgen. En ja hoor, de dag erna komt er een bericht van de Mediamarkt. Dat mijn bestelling op het Binnenwegplein drie tot vijf werkdagen vertraagd is. Over mijn bestelling op het Zuidplein ontvang ik niks. Ik ga eerst maar eens naar het Binnenwegplein. 

  1. Vroesenpark, Roel Langerakpark en Dakpark gaan per direct ’s avonds en ’s nachts op slot

    Vroesen­park, Roel Langerak­park en Dakpark gaan per direct ’s avonds en ’s nachts op slot

    Het Vroesenpark, Roel Langerakpark en het Dakpark in Rotterdam gaan vanaf vandaag 's avond en 's nachts dicht vanwege de drukte en ongeregeldheden van zaterdagavond. Tussen 21.00 tot 07.00 uur mag niemand in deze parken komen. Dat heeft burgemeester Aboutaleb besloten in zijn rol als voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Volgens de woordvoerder van Aboutaleb gaat de politie controleren of de toegangsverboden niet worden overtreden.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam