Er zijn ook mensen die mooie teksten krijten bij ziekenhuizen, zoals hier Eva van Woerkom bij het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Stuur ons uw creatie op de stoep.
Volledig scherm
Er zijn ook mensen die mooie teksten krijten bij ziekenhuizen, zoals hier Eva van Woerkom bij het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Stuur ons uw creatie op de stoep. © Privéfoto

Gezocht: vrolijke creaties van stoepkrijters

Lieve hartjes, mooie teksten, gekke beesten. Overal op straat duiken nu de mooiste creaties op. Het lijkt wel of iedereen die even een frisse neus haalt – jong en oud – aan het stoepkrijten is geslagen. Niet zo gek, want van tekenen word je vrolijk. Even de gedachten op nul.

Ben jij ook buiten aan het krijten? Voor wie heb jij een mooie tekst op straat geschreven? Bij oma voor de deur omdat ze niet naar buiten kan? Iets liefs voor de zieke buren? Wij zijn benieuwd naar de verhalen uit onze regio! Stuur ons jouw ‘straatkunst’ zodat we elkaar kunnen opvrolijken. Van Krimpen aan den IJssel tot Ouddorp, van Numansdorp tot Vlaardingen. En natuurlijk Rotterdam.

Mail je foto (al dan niet met de maker erop) met een korte uitleg en woonplaats naar: rd.reageren@ad.nl.

En natuurlijk: veel plezier op de stoep en houd voldoende afstand, ook bij het krijten.

Wij zullen je gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Meer informatie vind je in ons privacy-statement.   

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam