Gigantische rij voor Rotterdam Ahoy voor spotgoedkope bh's

VideoHonderden dames stonden vanmorgen al vroeg voor Rotterdam Ahoy te koukleumen om een goedkope beha te scoren. Lingeriereus Hunkemöller houdt hier vandaag tot en met zaterdag een fabrieksverkoop.

Volledig scherm
Een hele lange rij voor de Ahoy voor de fabrieksuitverkoop van Hunkemöller. © AD

Slechts 2 euro voor een onderbroek en 4 euro voor een beha. Om die reden stond er vanmorgen een mega lange rij voor evenementenhal Ahoy waar vandaag tot en met zaterdag een fabrieksverkoop is. De opmerking 'Oh nee, is dit de rij' was veel te horen vanmorgen, toch bleven dames aansluiten.

De organisatie meldt dat de prijzen dit maal extreem laag zijn. De komende dagen worden er duizenden bezoekers verwacht. 

,,Het is heel erg leuk en echt druk, maar we waren gelukkig op tijd'', zei Mirjam Wols, toen zij met Melanie Zuidervliet en Marchie Bos Ahoy weer uitliep. Marchie: ,,We waren eigenlijk zo vroeg dat we gelijk naar binnen konden.'' 

En hoeveel geld waren de dames kwijt? Mirjam: ,,32 euro.'' Melanie: ,,31 euro.'' Marchie: ,,En ik ongeveer 80 euro!'' 

,,Als je deze kleding in een normale winkel zou kopen, ben je veel meer geld kwijt'', zei Mirjam. ,,Toen ik de prijs hoorde die ik normaal gesproken kwijt zou zijn, kreeg ik bijna een hartverzakking: 226 euro.'' De drie dames gingen uiteindelijk met een heel tevreden gevoel naar huis. ,,Volgende keer zijn we zeker weer van de partij!'' 

Hang Nguyen Quang maakte de volgende beelden vanuit Ahoy:

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Poll

De gemeente hoopt dat Rotterdammers een steentje bijdragen aan het Songfestival. Betaalt u mee?

De gemeente hoopt dat Rotterdammers een steentje bijdragen aan het Songfestival. Betaalt u mee?

  • Natuurlijk! De hele stad heeft er tenslotte plezier van. (22%)
  • Nee, geen denken aan! Laat de gemeente de volle mep maar betalen. (78%)
8018 stemmen