Gordon-spotters bij de vleet in gloednieuwe koffiezaak Blushing

VideoMet bosjes komen ze naar de Coolsingel, de Gordon-spotters. Om een glimp van de tv-coryfee op te vangen, een selfie met hem te maken of een ouwe-jongens-krentenbrood-gesprek met de Amsterdamse celebrity aan te knopen. Netto resultaat: heer Heukeroths kersverse koffietoko Blushing zit áfgeladen met klanten.

Volledig scherm
Ook vandaag zit het terras weer vol. © RV

Waar hij donderdagnacht nog lag te huilen in zijn bed, uit angst of het allemaal wel goed zou komen bij de grand opening in Rotterdam, grijnst hij nu ontspannen van oor tot oor. Een rij stond er zaterdag zelfs voor de deur van zijn grotendeels in sneeuwwit uitgevoerde, sfeervolle etablissement bij de Hofpleinfontein, en ook vandaag loopt het als een trein.

,,Ik ben de Rotterdammers zo ontzettend dankbaar voor alle vriendelijke woorden en het hartelijke welkom. Ze zijn laaiend enthousiast, hartverwarmend allemaal’’, zo kraait de nieuwbakken ondernemer op de fleurige loper voor zijn zaak.

Quote

Ik denk dat ze ook een klein beetje voor mij kwamen

Gordon

Hij schat al 2000 gasten over de vloer te hebben gehad. Zijn eigen aanwezigheid zal daarbij zeker een rol hebben gespeeld, geeft hij ruiterlijk toe. ,,Ik denk dat ze ook een klein beetje voor mij kwamen.’’

Zijn plan om één keer per week in Blushing te staan, ligt nu al aan diggelen: de veelbesproken entertainer was er het hele weekend. Morgen wachten de camera’s op hem en zijn mattie Gerard Joling voor een nieuwe Geer & Goor-reeks, maar volgend weekend wil hij weer van de partij zijn in de Maasstad. ,,Dan ben ik hier zeker.’’