Volledig scherm
Amsterdam International Condom Day al gevierd. © Aids Healthcare Foundation

Gratis condooms op Rotterdam CS voor ‘International Condom Day’

Ter ere van de ‘International Condom Day’ delen vrijwilligers van de Aids Health Care Foundation verkleed als condoom op woensdag 13 februari gratis condooms uit op het Rotterdamse Centraal Station.

Voorbijgangers kunnen om 15.00 uur een condoom krijgen. Ook is er om 17.00 uur een optocht door de stad met vlaggen, vrijwilligers in condoompakken en een fanfare om aandacht voor het onderwerp te vragen en condooms uit te delen.

De International Condom Day wordt wereldwijd gevierd in 43 landen met de campagne: ‘Always in Fashion’. Dat is een initiatief van de Aids Health Care Foundation.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief. 

  1. Tientallen scholieren willen op vuist na afspraak via social media

    Tientallen scholieren willen op vuist na afspraak via social media

    Tientallen scholieren in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn betrokken geraakt bij een handgemeen. Een jongen van het Comenius College dreigde te worden afgetuigd door leerlingen van één of meerdere andere scholen, maar docenten konden voorkomen dat het slachtoffer serieuze klappen kreeg. Het Comenius College (mavo, havo en vwo) meldt dat er aangifte is gedaan. ,,We nemen deze zaak hoog op en gaan het onderzoeken’’, aldus een woordvoerder van de politie.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam