Groots en beladen afscheid voor motoragent Arno (47): 'Je komt aan iemand van de blauwe familie’

videoOp zeldzaam grootse wijze nam de politie vrijdag afscheid van motoragent Arno (47). Zeker duizend dienders vormden tezamen een kilometerslange erehaag door Rotterdam. Hun collega kwam vorige week, tijdens zijn werk, om het leven bij een aanrijding.

49 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Lieve familie en mijn collega's, veel verdriet niet normaal het niet kunnen bevatten,http://verschrikkelijk.Net wat er inderdaad wordt geformuleerd wij zijn een blauwe familie. Veel sterkte voor de naasten en mijn maatjes dikke knuffel marcella van vliet eenheid Rotterdam
 • m van dijk

  1 jaar geleden
  Echt heel erg! Heel veel sterkte voor zijn familie en ook voor zijn blauwe familie! Dit had niet mogen gebeuren! Ik hoop dat de dader streng gestraft zal worden!
 • frans van de graaf

  1 jaar geleden
  Arno , dat dit verschrikkelijk gebeuren jou moest overkomen bij het uitoefenen van je taak als Politieagent wat je met grote overgave deed ! Jouw gedachten en de herinneringen tegen de strijd tegen onrecht zal ons bijblijven en een voorbeeld voor anderen zijn ! Heel veel sterkte voor de Familie Vrienden en je collegae van het Politiekorps die jouw strijd voort zullen zetten met een grote inzet ter nagedachtenis aan jouw Arno ! RIP Arno en voor altijd blijf je in onze gedachten met veel respect !
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  W.J.J Venderbos Rust in vrede sterkte aan familie vrienden en kennissen.
 • Hans Stroosnijder

  1 jaar geleden
  Arno R.I.P en de familie plus zijn collega's heel veel sterkte gewenst 😢

In samenwerking met indebuurt Rotterdam