Sloopbedrijf RGS uit Rijssen in actie in Rotterdam, waar een bedrijfsterrein van circa 37 voetbalvelden groot wordt ontmanteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Sloopbedrijf RGS uit Rijssen in actie in Rotterdam, waar een bedrijfsterrein van circa 37 voetbalvelden groot wordt ontmanteld. © RGS

Grootste klus ooit voor Rijssense slopers, megabedrijf van 25.000 ton staal in de Botlek: ‘Elk gebouw is een apart project’

Het Rijssense sloopbedrijf RGS is bezig met ‘de grootste klus ooit’. Het project omvat de totale bovengrondse ontmanteling van de voormalige anodefabriek Aluchemie in Rotterdam. „We hebben een van de meest omvangrijke sloopprojecten van Nederland binnengesleept.”

  1. Grote kans dat jij met autobanden rijdt van dit bedrijf: ‘Hoe stiller de auto, hoe stiller de banden’
    PREMIUM

    Grote kans dat jij met autobanden rijdt van dit bedrijf: ‘Hoe stiller de auto, hoe stiller de banden’

    De Klok Banden in Oud-Beijerland. De zaak zit al tig jaar in de Hoeksche Waard, maar heeft onlangs een nieuwe uitbreiding gekregen. Zeg maar een voetbalveld erbij, wat de totale bedrijfsruimte opstuwt tot een imposante 25.000 vierkante meter. Met - schrik niet - een totale capaciteit van ruim een half miljoen banden. Het bedrijf is een van de grootste bandenleveranciers van Nederland.
    Oud-Beijerland

In samenwerking met indebuurt Rotterdam