Schepen, zoals de MSC Gülsün, komen nog steeds naar de Rotterdamse haven. Er moeten ook grote investeringen worden gedaan. Door de stroperige kabinetsformatie zijn ontwikkeling verlamd, volgens wethouder Arjan van Gils.
Volledig scherm
PREMIUM
Schepen, zoals de MSC Gülsün, komen nog steeds naar de Rotterdamse haven. Er moeten ook grote investeringen worden gedaan. Door de stroperige kabinetsformatie zijn ontwikkeling verlamd, volgens wethouder Arjan van Gils. © Arie Kievit

Haagse slakkengang leidt tot irritatie in de regio Rijnmond: ‘Treurig en schandalig’

Gemeenten in de Rotterdamse regio zien tandenknarsend toe op de Haagse slakkengang. Partijen bakkeleien er al maandenlang op los en een kabinet is nog lang niet in zicht. Dat leidt tot ergernis. ,,Ontwikkelingen zijn verlamd door onzekerheid in Den Haag over subsidies en financiering.’’

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Barendrecht en Capelle stunten en plaatsen zich voor het hoofdtoernooi om de KNVB-beker

  Barend­recht en Capelle stunten en plaatsen zich voor het hoofdtoer­nooi om de KNVB-be­ker

  Barendrecht en Capelle hebben het lucratieve hoofdtoernooi van de KNVB-beker bereikt. Op sportpark De Bongerd versloeg het elftal van trainer Richard Elzinga tweededivisionist Scheveningen (3-0), waardoor de naam van Barendrecht komende zaterdag uit de koker rolt bij de loting. Barendrecht bereikte vorig jaar ook het hoofdtoernooi, maar het avontuur voor de amateurs eindigde voortijdig vanwege de coronapandemie.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam