Havensteder, hier bezig met een renovatie aan de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel, zegt de zorgen van de huurders serieus te nemen. 'We vragen vooraf nogmaals een mondeling akkkoord.'
Volledig scherm
Havensteder, hier bezig met een renovatie aan de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel, zegt de zorgen van de huurders serieus te nemen. 'We vragen vooraf nogmaals een mondeling akkkoord.' © Frank de Roo

Havensteder begrijpt zorgen van huurders: ‘We nemen ze serieus’

Woningcorporatie Havensteder begrijpt de zorgen die er leven onder huurders in onder meer Rotterdam en Capelle aan den IJssel vanwege de coronacrisis. De verhuurder geeft aan met de aannemers te werken volgens de richtlijnen van het RIVM. 

 1. Geen ouderwetse ambulance maar cabrio voor gewonde wielrenners: ‘Is volledige first responder’

  Geen ouderwetse ambulance maar cabrio voor gewonde wielren­ners: ‘Is volledige first responder’

  Niet met een ambulance, maar met een cabrio gewonde wielrenners helpen tijdens wielrenwedstrijden? Nee, het is geen 1 aprilgrap. Vanaf komend wielrenseizoen rijdt het Star of Life Team (een stichting die samenwerkt met de Ambulance Rotterdam-Rijnmond en die hulpverlening verzorgd tijdens sportevenementen) met een nieuwe cabrio mét ambulance striping. ,,De cabrio is een volledige first responder”, legt voorzitter Ruud Koornstra uit.
  Rotterdam
 2. Zaak van ‘ontmaskerfilm’ krijgt na bijna twee jaar toch vervolg: OM doet onderzoek naar Oud-Beijerlander
  PREMIUM

  Zaak van ‘ontmasker­film’ krijgt na bijna twee jaar toch vervolg: OM doet onderzoek naar Oud-Beijerlan­der

  De zaak van het ‘Oud-Beijerlandse ontmaskerfilmpje’ krijgt een juridisch vervolg. In mei 2021 maakten Virgil K. en Dick van E. een waarschuwingsfilmpje bij het huis van een dorpsgenoot die het 10-jarige dochtertje van K. op een kinderfeestje zou hebben aangerand. De dorpsgenoot bleef wegens een gebrek aan bewijs toen juridisch buiten schot, maar nu gaat het Openbaar Ministerie hem alsnog vervolgen.
  Oud-Beijerland

In samenwerking met indebuurt Rotterdam