Volledig scherm
PREMIUM
© Jan de Groen

Heel Nederland komt in actie voor Rotterdamse Papa Jay: teller doneeractie op 64.000 euro

Heel Nederland komt in actie voor de Rotterdamse Papa Jay en zijn gezin. De teller van een doneeractie staat al op 64.000 euro en talloze particulieren en kerken bieden hun hulp aan. Jay zelf reageert dankbaar: ,,Dit is voor mijn kids.’’

Quote

Jay is niet arm of zielig, maar we gunnen het hem gewoon.

Koen Joosen, Organisator doneeractie

Dat Papa Jay uit het tv-programma Een Huis Vol geliefd is, was al duidelijk. Huwelijksaanzoeken, vrouwen die onaangekondigd in lingerie voor zijn deur staan en talloze hartverwarmende reacties van ontroerde kijkers volgden op het veelbekeken programma. De alleenstaande vader -  na de echtscheiding drie jaar geleden droeg de moeder de volledige zorg over hun vijf kinderen over aan Jay - heeft de harten van de kijkers gestolen en is uitgegroeid tot nationaal rolmodel. Een doneeractie voor de Rotterdammer en zijn gezin benadrukt het nog maar eens: binnen een week is ruim 64.000 euro gedoneerd. 

Het streefbedrag van 5.000 euro werd in korte tijd bereikt en de teller loopt nog steeds op. Koen Joosen (37), kijker van het programma Een Huis Vol, zette de doneeractie op ‘als steuntje in de rug’ voor de Rotterdamse vader.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam