Commentaar Leon van Heel.
Volledig scherm
Commentaar Leon van Heel. © AD/Roel Dijkstra

Het idee dat de gemeente er ook is om haar te helpen, kwam niet eens bij d’r op

commentaarHij verdiende jarenlang zwart bij. ,,Dat deden we allemaal bij de gemeente”, zei de oud-ambtenaar deze week tijdens de rechtszaak tegen hem en aannemers die hem zouden hebben omgekocht. Wat zou zo’n man voelen bij het verhaal van moeder Mien, vraagt Leon van Heel zich af in het Commentaar.

9 reacties

 • J Zeeman

  2 weken geleden
  Gaan er dingen fout bij de Gemeente? Ja natuurlijk, het blijven mensen. Zelf heb ik nog nooit klachten gehad over individuele ambtenaren. Ook bij het aanvragen van vergunningen voor een dakkapel of afspraken mbt grofvuil etc altijd netjes behandeld. @Elise Peters: En dan zijn wij in NL altijd de eerste om een ander land op hun corruptie te wijzen.
 • Bijl

  2 weken geleden
  Glenn Buitendijk: ik hoop het ook voor u en zijn moeder. De onwetendheid hoe het met iemand is lijkt me vreselijk. Veel sterkte toegewenst.
 • Jos Daams

  2 weken geleden
  Er is al lang geen vertouwen meer in de gemeente ambtenaar. Lijkt of dat ze er voor zich zelf zitten i.p.v. de burger. Weinig te merken van service en behulpzaam zijn. Ben onlangs verhuisd, verhuisbericht digitaal doorgegeven. Er was ruimte voor een opmerking en ik vroeg om info betreffende het huisvuil. Nooit bericht gehad, wel 1 dag laten een rekening voor de gemeentelijke lasten.
 • Glenn Buitendijk

  2 weken geleden
  Ik hoop dat mijn oude jeugdvriend snel gevonden wordt 😢
 • Coby van der Linden

  2 weken geleden
  Voor arme mensen is er geen gerechtigheid. Dan mag je met de pet in je handen wachten wat er over je hoofd heen wordt beslist.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam