Kenneth B.
Volledig scherm
PREMIUM
Kenneth B. © Facebook

Het veelbewogen leven van Kenneth B. (21), die na ontsnapping bij wild vuurgevecht sterft

Een wild vuurgevecht maakt deze week een einde aan het veelbewogen leven van Kenneth B. (21). De Rotterdamse jeugdgevangene sterft na een gewelddadige ontsnappingspoging in België. Beeld van een jongen die na een moeilijke kindertijd steeds grotere problemen krijgt.

22 reacties

 • Bijl

  4 maanden geleden
  Als deze jonge man "echt"veranderd was, has hij geen pistool gepakt en gebruikt. Denk dat hij geen uitweg meer zag en de politie als een "zelfmoord door politie " zou eindigen.
 • bjorn Roos

  4 maanden geleden
  Treurig voor de ouders, maar wat is de reden dat deze crimineel in de krant komt? Vind men het nog raar dat er meer criminaliteit en geweld is.. kranten en tv's verheerlijken geweld en criminaliteit..
 • B. Jansma

  4 maanden geleden
  Triest. Immers, hoe je het wendt of keert, het blijft een kind van ouders, een broer(tje) van iemand.
 • Victoria Van der Horst

  4 maanden geleden
  Waarom krijgt deze jongen een podium, vraag je je af Pieter Lobler. Zodat we niet vergeten dat iedereen hier een slachtoffer is. Zodat we beseffen dat we veel eerder moeten ingrijpen. Dat leraren en buren goed moeten opletten of het wel goed gaat met een kind in een gezin. En niet wegkijken als we een familie zien met problemen. Zodat deze jongen een normale jeugd had gekregen en niet enorme problemen. Waar iedereen de dupe van wordt. Zodat we beseffen dat we hier allemaal schuldig aan zijn.
 • gert meijboom

  4 maanden geleden
  Je kunt dus niet iedereen redden. Lijkt mij niet dat verdere aandacht voor wie dan ook nog zin heeft. Condoleances voor zijn familie.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam