Leerlingen van de Hogeschool Rotterdam roken buiten een sigaret. Na de zomervakantie moet het terrein van de Hogeschool volledig rookvrij worden gemaakt.
Volledig scherm
Leerlingen van de Hogeschool Rotterdam roken buiten een sigaret. Na de zomervakantie moet het terrein van de Hogeschool volledig rookvrij worden gemaakt. © ANP

Hogeschool Rotterdam volledig rookvrij na de zomer

Het terrein van de Hogeschool Rotterdam wordt na de zomervakantie een volledig rookvrije zone. Er mag niet meer gerookt worden en ook alle rookvoorzieningen buiten worden weggehaald. Dat zegt Wijnand van den Brink van het College van Bestuur in het nieuwsblad van de school, Profielen.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    27

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam