Kim Pieters en Kelly Vincent van Weelde.
Volledig scherm
Kim Pieters en Kelly Vincent van Weelde. © Frank de Roo

Horecaprijs voor deze ‘creatieve vrijstaat’ in Rotterdam

Met drie van de zeven nominaties verzilverd had de Rotterdamse horeca geen beroerd feestje tijdens de uitreiking van de Entree Awards 2019,  een door horecavakblad Entree Magazine bedachte prijzenslag. 

  1. Pakken barbecue-restaurant én veganistische strandtent een horeca-award voor Rotterdam?

    Pakken barbecue-restaurant én veganisti­sche strandtent een horeca-a­ward voor Rotterdam?

    Black Smoke op het terrein van de Van Nelle-fabriek, Herman den Blijkers Goud, Hotel Supernova, de veganistische strandtent Pele Surf Shack, GaleriAAA by Mangiare en de staplocaties van Weelde en Mono. Deze Rotterdamse horeca-zaken maken allemaal kans op een Entree Award, een door horecavakblad Entree Magazine in het leven geroepen prijzenslag. De nominaties zijn bekend: op 25 november wordt duidelijk wie er gewonnen hebben.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam