Omwonenden stellen dat er zeker tien keer van zeer dichtbij is geschoten, zeer waarschijnlijk met een automatisch wapen.
Volledig scherm
PREMIUM
Omwonenden stellen dat er zeker tien keer van zeer dichtbij is geschoten, zeer waarschijnlijk met een automatisch wapen. © MediaTV

Huiveringwekkend; video legt geluid dodelijk mitrailleurvuur liquidatie vast

Een bewakingscamera van een woning aan de Ringvaartweg in Rotterdam-Prinsenland, de buurt waar vrijdagavond de 58-jarige Rotterdammer Cevat Bozdag werd doodgeschoten, heeft het geluid van de fatale kogelregen vastgelegd. Beeld van de koelbloedige liquidatie is op de video niet te zien, maar wel is het secondenlange geratel van een automatisch wapen te horen.

  1. Mannen aangehouden voor financieren van vrouwelijke jihadisten in kampen

    Mannen aangehou­den voor financie­ren van vrouwelij­ke jihadisten in kampen

    De Fiod heeft eind juni een 33-jarige man uit Rotterdam en een 32-jarige man uit Vlaardingen aangehouden, zo is vandaag bekendgemaakt. De Rotterdammer wordt verdacht van het financieren van terrorisme en het overtreden van de Sanctiewet. De man uit Vlaardingen wordt verdacht van overtreding van de Sanctiewet, hawala-bankieren en witwassen. Beide mannen zijn vorige week voorgeleid aan de raadkamer. De voorlopige hechtenis is met dertig dagen verlengd.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam