Volledig scherm
© Jan de Groen

IJsbaan in Het Park bij Euromast dit jaar groter

De ijsbaan in Het Park bij de Euromast in Rotterdam wordt deze winter groter dan vorig jaar. De ijsbaan van 450 vierkante meter, groter dan tijdens de eerste editie, is geopend van 30 november tot en met 6 januari.  

De weekeinden zijn muzikaal. Op 1 december bouwt Trio Raak een feestje in het verwarmde IJsvrij-Café. Andere keren treden onder mee Groovy Gents, Bronco Brothers, Trio Lulu Swing en de Goeie Gasten op. Mensen die liever de schaatsen onder binden krijgen op de vrijdagavonden van 7 en 28 december een koptelefoon op de oren gedrukt om tijdens een silent disco al dansend over het kunstijs te gaan.

Spelletjesfanaten komen op dinsdagen en donderdag aan hun trekken in het café, want daar worden dan klaverjastoernooien en oud-Hollandse spelletjes gespeeld. Op woensdag is het knutseltijd.

Het IJsvrij Park Festival is een initiatief van Bureau Vermaeck en horeca-gelegenheid Parqiet in het Park bij de Euromast. Het is zeven dagen in de week geopen. Doordeweeks van 12.00 tot 19.00 uur. In de weekeinden en in de kerstvakantie van 10.00 tot 19.00 uur. Om te kunnen schaatsen betalen kinderen tot en met 12 jaar 3,50 euro, oudere personen betalen 1,50 euro meer. De schaatshuur bedraagt 2,50 euro. Het hele programma is hier te vinden.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in! 

Volledig scherm
IJsvrij in het Park bij de Euromast afgelopen winter. © Annemieke van der Togt

In samenwerking met indebuurt Rotterdam