Volledig scherm
In het najaar start de bouw van het nieuwe high-end wooncomplex Bay House. © Frame Vastgoed

In 2020 verrijst luxueus wooncomplex op Katendrecht

Ontwikkelaar Frame Vastgoed begint in het najaar met de bouw van Bay House in Rotterdam-Katendrecht, naast metrostation Rijnhaven. In eerste instantie lagen er plannen voor de bouw van wooncomplex The View. Met de bouw van dit luxueuze appartementencomplex zijn de oorspronkelijke plannen van The View op de schop gegaan.

Het complex met tien woonverdiepingen biedt plaats aan zo’n honderd in grootte variërende appartementen en is een ontwerp van architect Joke Vos. Eerder lagen er plannen voor The View, maar die zijn volgens een woordvoerder van Frame Vastgoed drastisch gewijzigd, omdat het ontwerp niet meer paste bij de tijdsgeest.

Beelden van hoe het nieuwe high-end wooncomplex dan wel wordt, zijn vanaf vandaag te bewonderen op de website van Bay House Concierge Residential Living. De appartementen kosten tussen de 450.000 euro tot meer dan een miljoen euro en bieden een spectaculair uitzicht op de Wilhelminapier en de Nieuwe Maas.

Volledig scherm
De inrichting van de woning kan worden gedaan door interieur designers Robert Kolenik, Mariska Jagt en Madelon Overeijnder. © Frame Vastgoed

Het Rijnhaven District – waar Frame Vastgoed de totale ontwikkeling aan de Rijnhavenkade voor zijn rekening neemt – krijgt naast de Bay House ook een vijfsterrenhotel, vernieuwde foodmarkt, nieuwe restaurants en winkels.

Zowel de bouw als de verkoop van dit high-end appartementencomplex begint in het najaar van 2017. De oplevering van Bay House aan de Rijnhaven wordt in 2020 verwacht.

Volledig scherm
De woningen bieden uitzicht op de Wilhelminapier en de Nieuwe Maas. © Frame Vastgoed

In samenwerking met indebuurt Rotterdam