Volledig scherm
Nicolette van Dam is ambassadeur van de Postcode Loterij © Fotocredits Roy Beusker Fotografie

Inwoners Oude-Tonge, Krimpen en Capelle in de prijzen bij Postcode Loterij

Inwoners van Oude-Tonge, Krimpen en Capelle aan den IJssel zijn dit weekeinde in de prijzen gevallen bij de Postcode Loterij. 

In Oude-Tonge, een dorpje op Goeree-Overflakkee, was het raak in de Saturnuslaan. Dankzij postcode 3255 TR wonnen daar 26 bewoners 1 miljoen euro, een bedrag dat ze met elkaar moeten verdelen. Elk meespelend lot is ruim 26.000 euro waard. Er zijn drie winnaars die 78.947 euro krijgen, zeven ontvangen 52.631 euro en 16 deelnemers kunnen 26.315 euro tegemoet zien.

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld kwam het nieuws vandaag (in Oude-Tonge vertellen. Eén deelneemster maakte al voor het openen van de envelop duidelijk wat haar gedachten waren. ,,We hebben zo veel wensen! Lekker met elkaar op vakantie. Ik sta hier met mijn twee kinderen en die willen dolgraag naar Egypte.” Ze is dolblij met de 52.631 euro. ,,Wat heerlijk! Nou, ze mogen naar Egypte hoor.”

In Krimpen aan den IJssel won Karen 363.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht, waar Linda de Mol de cheque uitreikte. Wijkgenoot Ingrid viel een nieuwe BMW ten deel. Karen was overdonderd. ,,Wat een hoop geld!’’ Ze gaat de reis die ze met haar familie maakte voor haar 50ste verjaardag overdoen.

Aan de Capelse Kerklaan viel de Buurt-Ton van 100.000 euro. Ook dit geld moet worden gedeeld.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam