Joost Eerdmans is hier, voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, nog dikke maatjes met Thierry Baudet, maar de liefde is bekoeld.
Volledig scherm
Joost Eerdmans is hier, voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, nog dikke maatjes met Thierry Baudet, maar de liefde is bekoeld. © arie kievit

Joost Eerdmans laat Thierry Baudet vallen en schaart zich achter bestuur Forum voor Democratie

De liefde tussen Joost Eerdmans en Thierry Baudet is over. De fractievoorzitter van Leefbaar Rotterdam en kandidaat voor de Tweede Kamer namens Forum voor Democratie steunt zijn voorman niet langer, zo laat hij vanochtend in een Twitterbericht weten. Eerdmans schaart zich achter het bestuur.

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Advocaat over AZ: 'Ons voorbij? Niet gezien op de ranglijst'
  Play

  Advocaat over AZ: 'Ons voorbij? Niet gezien op de rang­lijst'

 2. Geen grote uitbraak van Britse variant coronavirus in Lansingerland
  Play

  Geen grote uitbraak van Britse variant coronavi­rus in Lansinger­land

Rotterdam