Judith Kraaks oproep om met z’n allen bloembollen voor de wijk - maar vooral voor de bijen - te gaan planten, heeft enorm veel bijval gekregen. ,,Wat een enthousiaste reacties.”
Volledig scherm
PREMIUM
Judith Kraaks oproep om met z’n allen bloembollen voor de wijk - maar vooral voor de bijen - te gaan planten, heeft enorm veel bijval gekregen. ,,Wat een enthousiaste reacties.” © Archieffoto's Jan Kok e.a.

Judith kan de bloemetjes gaan buitenzetten - en iedereen doet mee

Judith Kraak kan de bloemetjes buiten gaan zetten. Ze is de laatste maanden overstelpt door reacties en kan daardoor binnenkort de eerste vierkante meters aan bolletjes gaan planten. Leuk voor de wijk waarin ze woont en nog leuker voor de bijtjes, hoopt ze.

  1. Barendrechtse energiemaatschappij Anode Energie vraagt faillissement aan

    Barend­recht­se energie­maat­schap­pij Anode Energie vraagt faillisse­ment aan

    Energiemaatschappij Anode Energie uit Barendrecht vraagt bij de rechtbank in Rotterdam faillissement aan, zo kondigt het bedrijf aan. De onderneming heeft zo’n 14.000 directe en indirecte klanten voor kleinverbruik. Volgens Anode kwam een partij waarbij het bedrijf energie inkoopt zijn verplichtingen niet na, waardoor het bedrijf gas en elektriciteit plotseling tegen de sterk gestegen marktprijzen moest inkopen. Dat was niet mogelijk voor het bedrijf.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam