Het platform Rocket Ticket biedt vijf verschillende soorten kaarten aan voor de finale op 16 mei in sport- en evenemententempel Ahoy, met prijzen tot wel 799 euro.
Volledig scherm
Het platform Rocket Ticket biedt vijf verschillende soorten kaarten aan voor de finale op 16 mei in sport- en evenemententempel Ahoy, met prijzen tot wel 799 euro. © Screenshot

Kaartjes songfestival nu al aangeboden op internet, prijzen tot wel 799 euro per stuk

Nog voor het begin van de officiële voorverkoop worden op internet kaartjes voor het Eurovisie Songfestival in Rotterdam aangeboden voor woekerprijzen. Een Franse website biedt geïnteresseerden de mogelijkheid kaartjes voor de finaledag voor te bestellen voor een prijs tot wel 799 euro per stuk, exclusief reserveringskosten. De organisatie van het ESF zint op stappen.

  1. Je kijkt je ogen uit op het enige echte originele Rotterdamse Speelkleed

    Je kijkt je ogen uit op het enige echte originele Rotterdam­se Speelkleed

    De eerste versie vloog twee jaar geleden de winkel uit, maar nu is het weer te koop: het enige echte originele Rotterdamse Speelkleed. Met een kleurrijke wirwar van straten, pleinen en bruggen, plus onze schitterende iconen zoals de Markthal, De Kuip en Rotterdam Centraal. Een stukje groter dan de vorige uitvoering, zodat nu twee kinderen tegelijk zich kunnen vermaken op deze ‘zachte plattegrond’ van de Maasstad.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam