Het kattenhotel Kat Inn in Rotterdam staat grotendeels leeg nu mensen minder op vakantie gaan. Eigenaar Iris-Nadine Bos ziet het somber in ook voor de komende wintermaanden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kattenhotel Kat Inn in Rotterdam staat grotendeels leeg nu mensen minder op vakantie gaan. Eigenaar Iris-Nadine Bos ziet het somber in ook voor de komende wintermaanden. © Frank de Roo

Kattenhotel ziet inkomsten verdampen: ‘We zijn afhankelijk van mensen die op vakantie gaan’

Weg is plotseling het drukke gekroel en gemiauw van harige logeetjes. Doordat mensen minder met vakantie gaan, komen er nog amper katten logeren bij kattenhotel Kat Inn in Rotterdam Prins Alexander. Vrijwilligers en stagiaires zijn een loterij gestart om toch wat centjes binnen te halen.

  1. Hartverwarmend! Dennis (42) hangt regenboogvlag op voor Rotterdam Pride en zijn buren doen spontaan mee
    PREMIUM

    Hartverwar­mend! Dennis (42) hangt regenboog­vlag op voor Rotterdam Pride en zijn buren doen spontaan mee

    Toen Dennis Ezendam (42) aan zijn buren vroeg om een oogje in het zeil te houden als zijn pride-vlag buiten hing, kon hij zijn ogen niet geloven. In plaats van alleen waakzaam te zijn, besloten vijftien buren tot een veel groter gebaar: zij hingen stuk voor stuk ook regenboogvlaggen op aan hun huizen aan het Samuel Mullerplein in Rotterdam. ,,Ik voelde mij zó gesteund.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam