Klant loopt brandwonden op bij brand in kapsalon Rotterdam-Noord

UPDATE/VIDEOEen klant heeft donderdagmiddag brandwonden opgelopen, nadat er brand uitbrak in kap- en schoonheidssalon Chez Anahid aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam-Noord. De vrouw is naar het ziekenhuis overgebracht. 

 1. Roostermaker Gerrit verrast zieke collega: 1000 leerlingen en leraren zwaaien naar ziekenhuisraam

  Roosterma­ker Gerrit verrast zieke collega: 1000 leerlingen en leraren zwaaien naar ziekenhuis­raam

  Roostermaker Gerrit Janssen van het Guido de Brès, een middelbare school in Rotterdam-IJsselmonde, kreeg donderdagochtend te horen dat zijn collega Diana Goud in een ziekenhuiskamertje ligt met uitzicht op de school. Janssen handelde snel want binnen drie kwartier kreeg hij de administratie zover om door de speakers van de school, de leerlingen en het personeel op te roepen om onder het ziekenhuisraam van mevrouw Goud te zwaaien.
 2. Bijna doodgereden motorrijder belandt op intensive care van bloedeigen zoon: ‘Stond me al op te wachten’
  PREMIUM

  Bijna doodgere­den motorrij­der belandt op intensive care van bloedeigen zoon: ‘Stond me al op te wachten’

  Zat vrachtwagenchauffeur Jonathan den H. uit Goudswaard op zijn mobiele telefoon toen hij op de N217 een motorrijder voor hem lanceerde? Of keek de trucker slechts twee seconden naar een metertje op zijn dashboard en doemde er toen plots een file voor hem op waardoor een botsing met zijn voorganger onvermijdelijk was? Die vraag stond donderdag centraal in de rechtszaak tegen de 24-jarige verdachte.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam