Klanten bij Hudson’s Bay vanwege opheffingsuitverkoop: ‘Maar die korting valt erg tegen’

Bij de opening van Hudson’s Bay in Rotterdam twee jaar geleden,  stonden rijen mensen voor de deur. Maar daarna ging het snel bergafwaarts met de opvolger van de V&D. Het Canadese warenhuis slaagde er maar niet in de harten van Nederlandse klanten te winnen, Hudson’s Bay sluit eind dit jaar de deuren. Bij de opheffingsuitverkoop, die dit weekeinde begon, is het toch aardig druk. ,,Ik ben hier nog nooit eerder geweest.’’

Lange rijen voor de kassa’s staan er deze zondagmiddag niet. Wel zijn er veel meer klanten dan normaal in het luxe warenhuis, allemaal op zoek naar een koopje. Maar dat valt toch vies tegen, aldus veel bezoekers. Want zoveel korting wordt er niet gegeven, constateren ze teleurgesteld. In de meeste gevallen gaat het ‘maar’ om 10 tot 15 procent.  Slechts een heel klein deel van de collectie gaat weg voor lage prijzen met kortingen van 70 procent.

 1. Niet alle schepen zijn voorbestemd om de woeste baren te overwinnen
  PREMIUM
  Rotterdam van Toen

  Niet alle schepen zijn voorbe­stemd om de woeste baren te overwinnen

  Redacteuren Priscilla van Agteren en Marcel Potters blikken elke week terug op het Rotterdam van vroeger. Deze week: niet alle schepen zijn voorbestemd om de woeste baren te overwinnen. De Jos Vranken was ooit een Duitse raderstoomboot. In Rotterdam werd het schip een bekend gezicht aan het Noordereiland, waar ze jarenlang dobberde als drijvend kantoor, winkel en tankstation voor de binnenvaart.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Waar moet Rotterdam de verkoop van lachgas verbieden?

Waar moet Rotterdam de verkoop van lachgas verbieden?

 • In de hele stad (88%)
 • Alleen daar waar overlast is (4%)
 • Nergens (8%)
7781 stemmen