Kleinkinderen waren getuigen van doodsteken oma: ‘Het leek wel een slechte horrorfilm’

videoDe vier kleinkinderen van de Rotterdamse vrouw (49) die dinsdagavond in haar flatwoning aan de Homerusstraat in Rotterdam-Lombardijen werd omgebracht, zijn getuigen geweest van de bloederige steekpartij. Ook haar dochter (26) was er bij. Ze schreeuwde om hulp, maar die kwam te laat.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  14

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Verdachte aangehouden voor doodsteken alleenstaande moeder (49) in Rotterdam
  Play
  Video/update

  Verdachte aangehou­den voor doodsteken alleen­staan­de moeder (49) in Rotterdam

  De politie heeft een 51-jarige man aangehouden voor de steekpartij in Rotterdam waarbij een 49-jarige alleenstaande moeder gisterenavond om het leven is gekomen. De man heeft zich vanmorgen gemeld bij de politie. De politie gaat uit van een ‘incident in de relationele sfeer’. De kleinkinderen en de dochter van de vrouw waren vermoedelijk bij haar in huis toen de steekpartij plaatsvond.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam