Deze twee supporters van Excelsior besloten tijdens de wedstrijd tegen Almere City een potje te gaan stoeien op het veld 😂 #excelsior #excelsiorrotterdam #kralingen #rotterdam #kkd #keukenkampioendivisie

785 Likes, 25 Comments - AD Sportwereld (@adsportwereld) on Instagram: "Deze twee supporters van Excelsior besloten tijdens de wedstrijd tegen Almere City een potje te..."

Knokpartij op tribune Woudestein na ‘studentengrap’

Foto's + videoTwee toeschouwers hebben vanavond voor opschudding gezorgd in het Van Donge & De Roo Stadion. In de rust van het duel tussen Excelsior en Almere City (4-2 eindstand) rende het tweetal, waarschijnlijk dronken studenten, het veld op. Het veroorzaakte rumoer op de tribunes.

Vermoedelijk was het een studentenstunt. Twee toeschouwers renden het veld op, trokken allebei hun shirts uit en begonnen op de middenstip met elkaar te stoeien. De 22 spelers en het arbitrale kwartet was net het veld af. Stewards renden het veld op om het tweetal af te voeren.

Eén van hen wurmde zich los en rende uitbundig terug naar het vak waar hij zat, net naast de Robin van Persie-tribune, waar de fanatieke aanhang van Excelsior zich verzamelt. Zij konden niet om het grapje lachen en zochten een confrontatie met de ‘streaker’. Er ontstond een knokpartij en de politie moest de rust herstellen.

Het is inmiddels rustig in het Kralingse stadionnetje. De twee toeschouwers wacht een stadionverbod en een geldboete van duizend euro.

Volledig scherm
De twee toeschouwers trokken op de middenstip hun shirt uit. © BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam