Door snel optreden van de massaal uitgerukte brandweer kon worden voorkomen dat het vuur oversloeg naar de benzinepompen.
Volledig scherm
Door snel optreden van de massaal uitgerukte brandweer kon worden voorkomen dat het vuur oversloeg naar de benzinepompen. © Media TV

Koeltrailer vat vlam naast pompstation in Hellevoetsluis

Een koeltrailer in Hellevoetsluis heeft in de nacht van zondag op maandag vlam gevat in de buurt van een tankstation, waardoor een enorme rookwolk over een woonwijk trok. Door snel optreden van de massaal uitgerukte brandweer kon worden voorkomen dat het vuur oversloeg naar de benzinepompen.

 1. Waar stonden deze mooie Hollandse huisjes?
  Raadplaat

  Waar stonden deze mooie Hollandse huisjes?

  Zo makkelijk als de zoekfoto van vorige week was, zo moeilijk is de opname van deze week. Want dit kan overál zijn. Alhoewel, er zijn wat herkenningspunten, zoals dat ‘holletje’ voor de deur en die kekke geveltjes. En de heel Hollandse tuintjes. Afijn, we leggen de bal bij u, en vragen uitgebreid te schrijven over uw herinneringen aan deze plek. Niet alleen waar het is, maar ook wie hier woonde, wat er te beleven viel, uit welk jaar de foto stamt en hoe het leven destijds was in dit machtig mooie deel van Rotterdam. Wie veel en lang schrijft, die blijft. Dus krabbel uw pen leeg! Reageren op onze raadplaat? Stuur uw mailtje naar rd.toen@ad.nl
 2. Ondernemer Dick doet eigenlijk alles verkeerd, toch blijven zijn klanten komen: ‘Ik doe alles op gevoel’
  PREMIUM
  Made in 010

  Ondernemer Dick doet eigenlijk alles verkeerd, toch blijven zijn klanten komen: ‘Ik doe alles op gevoel’

  Volgens marketing-specialisten doet Dick Tuinenburg (55) zo’n beetje alles verkeerd. Zijn gelijknamige modehuis heeft geen website, doet niet aan online-verkoop en richt zich evenmin op een bepaalde markt, klant of product. Toch schrijft het in 1930 opgerichte familiebedrijf nog altijd zwarte cijfers én is derde generatie Dick vastbesloten zijn IJsselmondse ‘winkel van Sinkel’ naar het 100-jarig jubileum toe te leiden.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam