Het college van Krimpen aan den IJssel. Vooraan, v.l.n.r: gemeentesecretaris Aart Boelen, wethouders Wubbo Tempel (CDA), Anthon Timm (VVD), Coen Derickx (PvdA) en Hugo van der Wal (SGP)
Volledig scherm
Het college van Krimpen aan den IJssel. Vooraan, v.l.n.r: gemeentesecretaris Aart Boelen, wethouders Wubbo Tempel (CDA), Anthon Timm (VVD), Coen Derickx (PvdA) en Hugo van der Wal (SGP) © Krimpen aan den IJssel

Krimpen kan leunen op Eneco-gelden: bezuinigingen bij kinderboerderij en zwembad niet aan de orde

Bezuinigingen in voorzieningen zoals het zwembad of de kinderboerderij in Krimpen aan den IJssel zijn niet aan de orde. Ook hoeven Krimpenaren geen hogere lasten door lokale heffingen te verwachten. 

  1. Wie herkent deze plek en wat werd hier gebouwd?
    raadplaat

    Wie herkent deze plek en wat werd hier gebouwd?

    Rotterdam verandert continu. Torens schieten uit de grond, hele wijken worden gesloopt, havens krijgen een nieuwe bestemming. Zo ook hier. Links is nog een vaartuig te zien, maar rechts lijkt het sloopwerk al in volle gang. Er is dus veel te vertellen over deze kiek. Allereerst: waar bevinden we ons? Kunt u de gebouwen noemen die we zien, inclusief dat rijtje huizen rechts? Wat is hier sindsdien allemaal gebeurd en hoe ziet het er nu uit? Kom vooral met een uitgebreide opsomming van herinneringen aan dit stukje Rotterdam en laat geen detail onbenoemd. We kijken naar uw epistels uit! Reageren op onze raadplaat? Stuur een mailtje naar rd.toen@ad.nl.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam