Volledig scherm
Het mes en de pillen dat de jonge jongen op zak had. © Politie Rotterdam-Oost

Krimpense tiener (14) in holst van de nacht betrapt met groot mes én pillen

De politie deed wel een heel opmerkelijke ontdekking toen ze op een verdachte situatie in Krimpen aan den IJssel afging. De wijkagent trof daar een 14-jarige jongen aan met een groot mes en vermoedelijke pillen harddrugs op zak. De jongen is aangehouden.

De jongen beweerde dat hij op een feestje was geweest en naar huis toe ging. Bij verdere controle bleek dat de jongen, die net één dag 14 was, een groot mes bij zich droeg. Ook vond de politie meerdere pillen, vermoedelijk harddrugs.

Meerdere malen zocht de politie telefonisch contact met de ouders, maar tevergeefs. Ook een rondje langs het huis van de jongen, mocht niet baten: er waren geen ouders aanwezig. De 14-jarige nachtbraker is gearresteerd voor verder onderzoek.

  1. Verdachte van bioscoopmoorden dacht dat zijn slachtoffers zijn dochtertje hadden vermoord

    Verdachte van bioscoop­moor­den dacht dat zijn slachtof­fers zijn dochtertje hadden vermoord

    Ergün S., de verdachte van de bioscoopmoorden in Groningen, dacht dat de twee schoonmakers die hij doodstak lid waren van elitetroepen die zijn dochter om het leven hadden gebracht. Dat bleek tijdens een zitting over de omgangsregeling over zijn dochtertje, die 7 februari diende in de rechtbank in Groningen, vóór de eerste strafzaak over de moorden. De uitspraak is door de rechtbank gepubliceerd.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam